Gulaschsoppa med gremolata

Gulaschsoppa med gremolata

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Snabb och enkel variant av gulasch, som är en ungersk köttsoppa. Här serverad med pasta och gremolata - en fräsch och god blandning av persilja, vitlök och citronskal.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda persilja, vitlök och citronskal till en gremolata. Värm soppan under omrörningi en kastrull. Lägg i den kokta pastan. Servera med gremolatan, en klick gräddfil och gärna bröd.

Näringsvärden, per portion inklusive bröd

  • Energi: 670 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 105 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa: