Grönsallad med briedressing och krutonger
20 min
Buffé
Kvällsmat
•
Några bittra salladsblad som rosé och frisée är gott till den smakrika och krämiga dressingen.
Ingredienser
|
Romansallad
|
1 huvud |
|---|---|
|
Blandad grönsallad
|
80 g |
|
Cocktailtomater
|
200 g |
|
Krutonger
|
2 dl |
Briedressing:
| 2 dl | |
|
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
|
Castello® Organic brie ekologisk vitmögelost
|
150 g |
|
Äggula
|
1 |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
123 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,6 g |
| Protein: | 12,9 % | 3,9 g |
| Fett: | 72,2 % | 10 g |
| Kolhydrater: | 14,9 % | 4,5 g |