Grillad lax med osttäcke

Grillad lax med osttäcke

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(83 st)

Gäster i kväll? Bjud på en lättlagad, stilig och otroligt god lax.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 700 g laxfilé med skinnet kvar
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl finhackad färsk dill
  • 2 dl riven Arla Präst® Präst® 31% SB
  • rivet skal av 1 stor citron

Gör så här:

Gör så här:

Mixa samman dill, ost och citronskal till en smulig blandning. Salta och peppra laxen på köttsidan. Lägg den på ett ark grillfolie med skinnsidan neråt. Fördela ostblandningen jämnt som ett täcke över laxen. Grilla laxen 10-15 min under lock.

Näringsvärden, per port exklusive tillbehör

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem