Grill cheese med melon och päronsallad

Grill cheese med melon och päronsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Grillad eller stekt ost serverad med en enastående fräsch och god päronsallad med honungsmelon. En liten skvätt lime på toppen gör susen!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala, kärna ur och skär melonen i tärningar. Kärna ur och klyfta päronet. Blanda melon, päron och sallad och lägg upp på fat. Skiva osten och pensla med smör-&rapsolja. Grilla eller stek ca 4 min, vänd några gånger under tiden. Fördela osten på salladen, peppra och servera genast med en klyfta lime, gärna grillad, att pressa över osten.

Skriv ut

Källa: