Grill cheese med melon och päronsallad

Grill cheese med melon och päronsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(29 st)

Grillad eller stekt ost serverad med en enastående fräsch och god päronsallad med honungsmelon. En liten skvätt lime på toppen gör susen!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 240 g Apetina® grillost
  • 250 g honungsmelon
  • 1 päron
  • 100 g blandad grönsallad
  • Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • grovmalen svartpeppar
  • ½ lime

Gör så här:

Gör så här:

Skala, kärna ur och skär melonen i tärningar. Kärna ur och klyfta päronet. Blanda melon, päron och sallad och lägg upp på fat. Skiva osten och pensla med smör-&rapsolja. Grilla eller stek ca 4 min, vänd några gånger under tiden. Fördela osten på salladen, peppra och servera genast med en klyfta lime, gärna grillad, att pressa över osten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem