Green goddess potatissallad
40 min
Buffé
Huvudrätt
•

En riktigt krämig potatissallad med en variant på den populära dressingen green goddess. Den består av basilika, bladpersilja, avokado, vitlök och jalapeño. Krämigheten kommer från syrlig gräddfil. Sommarens bästa sallad till alla härliga luncher och middagar. Denna sallad passar även utmärkt att packa ner i picknickkorgen!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Potatis
|
900 g |
---|---|
Sugarsnaps
|
150 g |
Ägg, rumsvarma
|
4 |
Dressing:
Färsk basilika
|
1 kruka |
---|---|
Bladpersilja
|
50 g |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Avokado
|
1 |
Färsk grön jalapeño
|
1 |
Citron, finrivet skal och saft
|
1 |
3 dl | |
Salt
|
1 tsk |
Till servering:
150 g | |
Dillvippor eller gräslök
|
Gör så här

