Glutenfri rabarberpaj
Efterrätt
Fika
•
&format=webp)
Syrliga rabarber under ett sött, knaprigt täcke av mandelmjöl, glutenfria havregryn och hackade mandlar. En glutenfri rabarberpaj som kommer att älskas av alla. Servera med en generös mängd krämig vaniljsås.

Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
Deg:
Mandelmjöl
|
2 dl |
---|---|
Glutenfria havregryn
|
2 dl |
Strösocker
|
1 dl |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Svenskt Smör från Arla®
|
125 g |
Hackad sötmandel
|
1 dl |
Fyllning:
Rabarber
|
500 g |
---|---|
Strösocker
|
4 msk |
Potatismjöl
|
1½- 3 tsk |
Till servering:
Dreamy Dessert® Klassisk vaniljsås
|
5 dl |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per portion utan vaniljsås
Energi:
477 kcal
Näringsvärden per portion utan vaniljsås | |
---|---|
Protein: | 8 g |
Fett: | 32 g |
Kolhydrater: | 38 g |

