Glutenfri pizzadeg
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
God pizza ska kunna serveras till alla! Testa den här enkla glutenfria pizzadegen. Det blandas snabbt ihop på glutenfri mjölmix och jäser bara en timme. Toppa med vad du tycker om och grädda på het plåt i en riktigt varm ugn för bästa resultat.

Carolina Soudah
Receptkreatör

Ingredienser
Pizzadeg:
Vatten, 37°
|
2½ dl |
---|---|
Olivolja
|
2 msk |
Honung
|
1 tsk |
Jäst
|
25 g |
Fiberhusk
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Glutenfri mjölmix
|
5 dl |
Gör så här
Pizzadeg:
Pizzan på bilden är toppad med Arla Köket® crème fraiche, Arla® Familjefavoriter Mozzarella och färsk grön jalapeño.
Näringsvärden, per styck utan topping
Energi:
336 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 65 g |
Fett: | 7 g |

