Frukostsallad med ägg

15 min Brunch Buffé Frukost
Frukostsallad med ägg

En krispig och krämig sallad som passar på såväl hårt som mjukt bröd.

Ingredienser

Hårdkokta ägg
6
Avokados
2
Grönt äpple, gärna syrligt
1
1 dl
Salt
2 krm
Svartpeppar
1 krm

Gör så här

  • Skala och hacka äggen grovt.
  • Halvera, gröp ur och skär avokadon i små bitar. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.
  • Lägg allt i en skål och vänd försiktigt ihop med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

271 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 4,1 g
Protein: 17,3 % 11,5 g
Fett: 73,1 % 22,4 g
Kolhydrater: 9,6 % 6,4 g
https://www.arla.se/recept/fruktsallad-med-agg/