Frukostsallad med ägg

15 min Brunch Buffé Frukost
Frukostsallad med ägg

En krispig och krämig sallad som passar på såväl hårt som mjukt bröd.

Ingredienser

Hårdkokta ägg
6
Avokados
2
Grönt äpple, gärna syrligt
1
1 dl
Salt
2 krm
Svartpeppar
1 krm

Gör så här

  • Skala och hacka äggen grovt.
  • Halvera, gröp ur och skär avokadon i små bitar. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.
  • Lägg allt i en skål och vänd försiktigt ihop med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

240 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 11 g
Kolhydrater: 8 g
Fett: 18 g
https://www.arla.se/recept/fruktsallad-med-agg/