Friterat rispapper med laxtartar

Friterat rispapper med laxtartar

40 min Buffé Förrätt
Att fritera rispappaer är både kul och enkelt. Vi toppar dessa spröda små rispapper med krämig laxtartar, furikake och krispigt äpple. Underbar liten förrätt som är naggande god!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:

Furikake är en japansk fröblandning som i regel består av rostade sesamfrön, sjögräs, salt och lite socker. Den finns att köpa i asiatiska butiker samt i välsorterade mataffärer, men det går lika bra att toppa med lite rostade sesamfrön.

Näringsvärden, per bit

Energi:

68 kcal

Protein: 2 g
Kolhydrater: 2 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum