Filodegspizza med vitost, valnötter och rosmarin
                                
                                     25 min
                                
                                    Buffé
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Tillbehör
                                    Snabbmat
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Snabbpizza med sött, salt och knaprigt som passar perfekt på buffébordet.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Filodeg, ca 270 g
                                            
                                     | 10 ark | 
|---|---|
| 25 g | |
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Valnötter
                                            
                                     | 2 dl | 
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Hackad färsk rosmarin
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Chili flakes
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                Liten rödlök
                                            
                                     | 1 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Flytande honung
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Rucola, ca 40 g
                                            
                                     | 4 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
256 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,7 g | 
| Protein: | 10,3 % | 6,5 g | 
| Fett: | 55,7 % | 16,1 g | 
| Kolhydrater: | 34 % | 21,4 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)