Fänkålstortilla med rödpaprika och anchochili

Fänkålstortilla med rödpaprika och anchochili

Betyg

(2 st)

En spansk tortilla är en slags omelett. Här görs torillan med fänkål som har en lätt lakritssmak. Servera med en klick grönsaksyoghurt och gärna ett gott bröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka löken. Strimla och hacka fänkålen. Fräs det mjukt i smör i en stekpanna. Vispa ihop ägg, mjölk, salt, peppar, fänkålsfrön och ost. Häll smeten i pannan. Rör försiktigt och stek på svag värme tills tortillan stelnar. Vänd den med hjälp av ett stort lock och stek på andra sidan. Servera med grönsaksyoghurt.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem