Fänkålstortilla med rödpaprika och anchochili

Fänkålstortilla med rödpaprika och anchochili

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

En spansk tortilla är en slags omelett. Här görs torillan med fänkål som har en lätt lakritssmak. Servera med en klick grönsaksyoghurt och gärna ett gott bröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka löken. Strimla och hacka fänkålen. Fräs det mjukt i smör i en stekpanna. Vispa ihop ägg, mjölk, salt, peppar, fänkålsfrön och ost. Häll smeten i pannan. Rör försiktigt och stek på svag värme tills tortillan stelnar. Vänd den med hjälp av ett stort lock och stek på andra sidan. Servera med grönsaksyoghurt.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem