Exotisk fruktsallad med honungscrème

Exotisk fruktsallad med honungscrème

Betyg

(5 st)

Stjärnanis ger raffinerat god smak till denna färgrika fruktsallad!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ meloner
  • 4 plommon
  • 2 dl bär t ex vinbär, björnbär, hallon
  • 2 dl konc ananas&apelsinjuice
  • 2 msk honung
  • 2 stjärnanis
  • 1 krm kardemummakärnor

Honungscrème:

Kokosflarn:

Gör så här:

Gör så här:

Börja med kokosflarnen. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och blanda det med kokosmassan och apelsinskal. Klicka ut till 12 kakor på bakplåtspapper. Platta ut dem till ca 5 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen tills kakorna börjar få färg, ca 8 min. Låt kakorna svalna på plåten och lägg över dem på galler. Koka juice, honung, stjärnanis och kardemumma i en kastrull ca 1 min. Låt lagen kallna. Kärna ur frukten och skär den i bitar. Blanda med bären. Häll över lagen, låt dra ca 30 min. Vispa grädden och rör ner yoghurt och honung.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem