Endive- och salladsplock
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Tillbehör
•
Salt ost och söt physalis balanserar upp den lite beska endiven. Ringla över honung och toppa med knaprig mandel.
Ingredienser
|
Endive
|
1 |
|---|---|
|
Gemsallad
|
1 huvud |
|
Physalis
|
1 ask |
| 140 g | |
|
Saltrostad mandel
|
½ dl |
|
Flytande honung
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
42 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,9 g |
| Protein: | 21,5 % | 2,2 g |
| Fett: | 63,8 % | 3 g |
| Kolhydrater: | 14,7 % | 1,5 g |