Egg clouds med cheddar och bresaola
30 min
Frukost
•
Fluffiga äggdrömmar som verkligen är en frukost att imponera med! Vitan vispas till ett hårt skum och blandas med riven cheddar. Sedan bakas vitan av i ugnen till ett fluffigt moln. I med gulan och servera med krispig bresaola, finriven ost, tabasco och koriander. Ultimat comfort food!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Torkad bresaola:
Egg clouds:
Ingredienser
Torkad bresaola:
Bresaola
|
4 skivor |
---|
Egg clouds:
Ägg
|
4 |
---|---|
Salt
|
2 krm |
1 dl |
Till servering:
Salladslök, finhackad
|
1 |
---|---|
Färsk koriander
|
½ kruka |
1 dl | |
Tabasco
|
|
Nymalen svartpeppar
|