Egg clouds med cheddar och bresaola
30 min
Frukost
•
Fluffiga äggdrömmar som verkligen är en frukost att imponera med! Vitan vispas till ett hårt skum och blandas med riven cheddar. Sedan bakas vitan av i ugnen till ett fluffigt moln. I med gulan och servera med krispig bresaola, finriven ost, tabasco och koriander. Ultimat comfort food!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
Torkad bresaola:
|
Bresaola
|
4 skivor |
|---|
Egg clouds:
|
Ägg
|
4 |
|---|---|
|
Salt
|
2 krm |
| 1 dl |
Till servering:
|
Salladslök, finhackad
|
1 |
|---|---|
|
Färsk koriander
|
½ kruka |
| 1 dl | |
|
Tabasco
|
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Torkad bresaola:
Egg clouds:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
279 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 27,6 % | 19 g |
| Fett: | 71,5 % | 22,6 g |
| Kolhydrater: | 0,9 % | 0,6 g |