Dipp på matjessill

Dipp på matjessill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

Godaste dippen till en bit knäckebröd! Perfekt som liten aptitretare innan huvudrätten eller på sillbordet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Grovhacka sillen och blanda med kvarg, gräslök och citronskal. Lägg upp dippen i 4 serveringsskålar och servera med knäckebröd.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 155 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem