Dill- och pepparrotssill

Dill- och pepparrotssill

Betyg

(97 st)

Sill, här tillsammans med dill och pepparrot i krämig yoghurt, får mer smak om den får stå till sig lite längre. Men i det här receptet använder vi 5-minuterssill så då räcker det om den får dra ett par timmar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 420 g 5-minuterssill
  • ½ rödlök
  • 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt turkisk yoghurt 10%
  • 1 msk majonnäs
  • ½ dl finhackad färsk dill
  • ½ tsk ättiksprit 12%
  • 1 tsk honung
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk riven pepparrot

Gör så här:

Gör så här:

Skölj sillen. Skär filéerna i 2 cm breda bitar och rödlöken i tunna ringar. Blanda yoghurt, majonnäs, dill, ättiksprit, honung och svartpeppar. Vänd ner rödlök, pepparrot och sill. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 245 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem