Dijon- och kaprissill

Dijon- och kaprissill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Snabb och supergod sill med suverän smak av dijon och kapris i underbar kombination. Gräddfil gör den mild och krämig.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 420 g 5-minuterssill
  • ½ gul lök
  • 55 g kapris
  • 1½ msk dijonsenap
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 krm grovmalen svartpeppar

Gör så här

Gör så här

Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Skala och strimla löken tunt. Spara 1 msk kapris till garnering, grovhacka resten. Blanda lök, kapris, senap, gräddfil och peppar. Vänd ner sillen. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 225 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag