Krämig dijon- och äppelsill

Krämig dijon- och äppelsill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(101 st)

Frisk äppelsill med dijonsenap, eller senapssill om man så vill, är alltid en storfavorit till jul. Prova kockparet Marie och Peter Skogströms ljuvliga variant.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Låt sillen rinna av ordentligt, skär den i bitar. Vispa crème fraichen fast, ca 5 min, blanda med gräddfil, senap, dill, äpple, juice och purjolök. Smaka av med salt och peppar. Blanda med sillen. Låt stå i kyl minst 1 tim innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 230 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag