Currysill

Currysill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(93 st)

Currysill med fräsch smak av äpple, gärna Ingrid Marie vars sötma och friska syra passar extra bra ihop med curryns hetta. Currysill passar på sillbordet under hela året.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 420 g 5-minuterssill
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 1 dl fint tärnat äpplen
  • 1 msk curry
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar

Gör så här

Gör så här

Låt sillen rinna av och skär den i ca 2 cm stora bitar. Blanda gräddfil, majonnäs, äpple, curry, salt och peppar. Vänd ner sillen. Låt stå i kyl och mogna ett dygn innan servering.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag