Crostini med sparris och prosciutto

Crostini med sparris och prosciutto

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Smakfulla crostini i två varianter, prosciutto med fikon och balsamicokräm och ljuvlig citronmarinerad sparris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Bred crème fraiche på crostinin. Dela varje skinkskiva i 3 delar. Toppa hälften av crostinin med skinka och fikonklyftor. Ringla över balsamicokräm. Skär sparrisen tunt på snedden men spara knoppen. Gör en marinad av citronskal- och saft och olivolja. Lägg i sparrisen och låt marinera ca 5 min. Toppa resten av crostinin med sparrisen. Lägg upp alla crotini på ett fat. Krydda med salt och peppar. Ringla ev över olivolja och garnera med färska örter.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 60 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag