Crostini med blåmögelost och päron
Buffé
Förrätt
•
Upplev en härlig blandning av smaker och texturer i våra crostini med blåmögelost och päron, toppade med en skvätt honung och pekannötter. Ett perfekt inslag på alla slags festligheter.
Ingredienser
| 150 g | |
|
Baguette
|
8 skivor |
|
Olivolja
|
2 msk |
|
Päron
|
1 |
|
Pekannötter
|
50 g |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|
Oxalis
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
218 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,7 g |
| Protein: | 8 % | 4,3 g |
| Fett: | 64,8 % | 16 g |
| Kolhydrater: | 27,2 % | 14,6 g |