Coupe à la Malta
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Dessert
Efterrätt
•
En snabblagad Ris à la Malta med Kesella kvarg, risgrynsgröt och vispgrädde. Desserten har god smak av vanilj, fräsch apelsin och toppad med pepparkakor.
Ingredienser
| 1 dl | |
| 1 dl | |
|
Kall risgrynsgröt
|
1 dl |
|
Apelsiner
|
2 |
|
Tunna pepparkakor
|
4 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
221 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 8,1 % | 4,4 g |
| Fett: | 51,2 % | 12,8 g |
| Kolhydrater: | 40,7 % | 22,1 g |