Chokladtryffel med rosmarin - Recept | Arla
Chokladtryffel med rosmarin

Chokladtryffel med rosmarin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Chokladtryffel med rosmarin är nytt, oväntat och måste provas. Garnera den välsmakande chokladtryffeln med lite extra rosmarin på toppen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 40 st

  • färsk rosmarin till garnering

Gör så här

Gör så här

Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i grädden. Rör i kvarg, rosmarin, apelsin och salt. Låt halvstelna i rumstemperatur, 3-4 tim. Ställ ut ischokladformar på en bricka. Häll smeten i en spritspåse. Spritsa ut smeten i formarna. Garnera med rosmarin. Låt den stelna i kyl.

Så lyckas du med tryffeln

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 65 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa: