Chokladdragerad frukt med dipp

Chokladdragerad frukt med dipp

Betyg

(0 st)

Små rara frukter doppade i choklad blir till ett festligt och gott godis. Dippa frukten i syrligt god crème fraiche. Kul framför TV:n eller på kalaset!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

  • 30 g mörk choklad
  • 30 g vit choklad
  • 10 torkade aprikoser
  • 10 torkade katrinplommon

Dipp:

Gör så här:

Gör så här:

Smält de båda chokladsorterna, var för sig, över vattenbad eller i mikro. Doppa aprikoserna i den mörka chokladen och katrinplommonen i den vita. Lägg frukten på en tallrik och låt den stelna i kyl. Häll upp minifraiche i en skål och sikta över kakao.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 210 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 32 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem