Chokladbräck

Chokladbräck

25 min Efterrätt
Toppingen till bräck kan varieras i all oändlighet. Ta t ex nötter, frön eller godis du redan har hemma och börja skapa något vacker. Bara fantasin sätter gränser!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Smält chokladen till bräcken i mikro eller över vattenbad.
  • Häll ut chokladen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut den något och strö över valfri topping.
  • Ställ svalt tills chokladen stelnat. Dela bräcken i bitar med kniv och förvara i kyl.
Klart!
Energi:

170 kcal

Protein: 2 g
Kolhydrater: 19 g
Fett: 9 g

Ingredienser

Choklad, valfri
200 g
Topping 1:
Krossade polkagrisar
½ dl
Topping 2:
Torkade tranbär
2 msk
Hackade pistagenötter
2 msk