Chokladbräck

Chokladbräck

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

25 min

Toppingen till bräck kan varieras i all oändlighet. Ta t ex nötter, frön eller godis du redan har hemma och börja skapa något vacker. Bara fantasin sätter gränser!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Ingredienser

Receptet gäller för 1 sats

  • 200 g choklad, valfri

Topping 1:

  • ½ dl krossade polkagrisar

Topping 2:

  • 2 msk torkade tranbär
  • 2 msk hackade pistagenötter

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Gör så här

Gör så här

Smält chokladen till bräcken i mikro eller över vattenbad. Häll ut chokladen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut den något och strö över valfri topping. Ställ svalt tills chokladen stelnat. Dela bräcken i bitar med kniv och förvara i kyl.

Näringsvärden, per port m topping 2

  • Energi: 170 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Andra goda förslag