Chèvre chaud
25 min
Lunch
Middag
•
En varm och lyxig förrätt som kombinerar krämig getost med gyllene bröd, honung och rosmarin. Servera med en fräsch sallad med maché, rucola, rostade valnötter och rödlök – perfekt som en enkel men imponerande start på middagen.
Nytt
Ingredienser
|
Rågsurdegsbröd
|
4 skivor |
|---|---|
|
Falbygdens® Getost
|
340 g |
|
Rosmarinkvist
|
1 |
|
Honung
|
1 msk |
Sallad:
|
Pressad citronsaft
|
1 msk |
|---|---|
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Flingsalt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Olivolja
|
½ dl |
|
Machésallad
|
65 g |
|
Rucola
|
65 g |
|
Rostade valnötter
|
1 dl |
|
Crema di balsamico
|
1 msk |
Gör så här
Sallad:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
528 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,5 g |
| Protein: | 14,8 % | 19,3 g |
| Fett: | 67,8 % | 40,5 g |
| Kolhydrater: | 17,4 % | 22,6 g |