Cheeseburgare

Cheeseburgare

Betyg

(63 st)

40 min

Grilla en hemgjord burgare som får mustig sälta med soja i färsen. Vill du ha lite extra sting i dressingen, ha i några droppar tabasco.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

Gör så här:

Gör så här:

Finhacka sardellerna och blanda med resten av ingredienserna till dressingen. Ställ kallt.

Blanda alla ingredienserna till hamburgarna. Forma 8 runda, platta burgare. Grilla dem på direkt värme 2-3 min. Vänd och lägg på osten. Grilla ytterligare 2-3 min. Skiva saltgurkan. Skala och skiva rödlöken. Montera burgarna med hamburgerbröd, dressing, saltgurka och sallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 755 kcal
  • Protein: 47 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 46 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem