Bulgursallad med cottage cheese och pesto
                                
                                    1 tim
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Buffé
                                    Huvudrätt
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    En mättande och god bulgursallad med höstens svamp och massa färska örter. Servera denna bulgursallad med KESO® Cottage cheese smaksatt med pesto. En strålande rätt att servera på buffébordet, eller att lägga ner i matlådan!
 
    Ingredienser
| 
                                            
                                                Valfria gryn t ex bulgur, mathavre eller kvarngryn
                                            
                                     | 2½ dl | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Schalottenlökar
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 50 g | |
| 
                                            
                                                Chili flakes
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Vitvinsvinäger
                                            
                                     | ½ dl | 
| 
                                            
                                                Blandad svamp
                                            
                                     | 250 g | 
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Salt och svartpeppar
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Grovhackade färska örter, t ex basilika och persilja
                                            
                                     | 3 dl | 
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | 1 | 
Cottage cheese med pesto:
| 250 g | |
| 
                                            
                                                Grön pesto, gärna hemlagad
                                            
                                     | ½ dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
459 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,8 g | 
| Protein: | 15,1 % | 17 g | 
| Fett: | 51,6 % | 26,8 g | 
| Kolhydrater: | 33,3 % | 37,6 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    