Bulgursallad med cottage cheese och pesto
1 tim
Buffé
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
En mättande och god bulgursallad med höstens svamp och massa färska örter. Servera denna bulgursallad med KESO® Cottage cheese smaksatt med pesto. En strålande rätt att servera på buffébordet, eller att lägga ner i matlådan!

Ingredienser
Valfria gryn t ex bulgur, mathavre eller kvarngryn
|
2½ dl |
---|---|
Schalottenlökar
|
2 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
50 g | |
Chili flakes
|
½ tsk |
Vitvinsvinäger
|
½ dl |
Blandad svamp
|
250 g |
2 msk | |
Salt och svartpeppar
|
|
Grovhackade färska örter, t ex basilika och persilja
|
3 dl |
Rödlök
|
1 |
Cottage cheese med pesto:
250 g | |
Grön pesto, gärna hemlagad
|
½ dl |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
425 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Kolhydrater: | 42 g |
Fett: | 27 g |

