Bresaola med lins- och grapesallad
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
•
En matig sallad med linser, vit ost och blodgrape. Salladen har lite vuxna smaker där bland annat grapefrukten ger både sötma och lite beskhet. Gott!
Ingredienser
|
Belugalinser
|
2 dl |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
|
Blodgrape
|
1 |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Olivolja
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
|
| 150 g | |
|
Grovhackad bladpersilja
|
½ dl |
|
Skivad bresaola
|
100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
320 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,3 g |
| Protein: | 24,9 % | 19,6 g |
| Fett: | 41,5 % | 15 g |
| Kolhydrater: | 33,6 % | 26,4 g |