Brantevikssill
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Brunch
Buffé
•
Kryddig sill med vacker färg och smakinspiration från Österlen.
Ingredienser
|
Inläggningssill
|
400 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
|
Strösocker
|
2½ dl |
|
Krossade vitpepparkorn
|
20 |
|
Krossade kryddpepparkorn
|
20 |
|
Citronpeppar
|
½ msk |
|
Lagerblad
|
1 |
|
Hackad färsk dill
|
½ dl |
|
Hackad gul lök
|
1 |
|
Hackad rödlök
|
1 |
|
Ättiksprit 12%
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
487 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 8,7 % | 10,4 g |
| Fett: | 22 % | 12,1 g |
| Kolhydrater: | 69,3 % | 83,1 g |