Bönkräm med tomat och basilika

Bönkräm med tomat och basilika

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Krämig röra som passar fint till grillade grönsaker, kyckling och fläskkött. Prova gärna bönkräm som dressing på hemgjorda hamburgare.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala och grovhacka lök och vitlök. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Grovhacka basilikan. Mixa samman bönor, lök, vitlök, basilika och lite crème fraiche i en matberedare eller med stavmixer. Tillsätt citronskal och -saft samt resterande crème fraiche och fortsätt mixa till en slät kräm. Smaka av med salt, peppar och tabasco.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 155 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag