Bondens äppelkaka
50 min
•
Arbetstid: 20 min
Frysbar
•
Ljuvlig äppelkaka med rostade hasselnötter. KESO® Cottage cheese i äppelkakan gör den extra saftig - och med en klick vispad grädde till är den gudomlig.
Ingredienser
|
Äpplen av fast sort
|
2 |
|---|---|
|
Malen kanel
|
1 tsk |
| 130 g | |
|
Strösocker
|
2 dl |
|
Ägg
|
3 |
| 250 g | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|
Bakpulver
|
1 tsk |
|
Grovhackade rostade hasselnötter
|
½ dl |
| 3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
526 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,3 g |
| Protein: | 7,8 % | 10,1 g |
| Fett: | 58,1 % | 34,6 g |
| Kolhydrater: | 34,1 % | 44,1 g |