Björnbär i lönnsirap med yoghurtglass

Björnbär i lönnsirap med yoghurtglass

Betyg

(0 st)

Det är gott att blanda lönnsirap med björnbär och servera yoghurtglass till. Lönnsirap smakar inte lika sött som vanlig sirap. Fräsch och god efterrätt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 275 g björnbär
  • ½ dl lönnsirap

Yoghurtglass:

Garnering:

  • ev valnötter

Gör så här:

Gör så här:

Mjukrör glassen och blanda med yoghurten. Ställ in i frysen en stund men låt den inte stelna helt. Blanda björnbär och lönnsirap försiktigt. Servera yoghurtglassen med björnbär och lönnsirap. Garnera ev med några valnötter.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem