Björnbär i lönnsirap med yoghurtglass

Björnbär i lönnsirap med yoghurtglass

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Det är gott att blanda lönnsirap med björnbär och servera yoghurtglass till. Lönnsirap smakar inte lika sött som vanlig sirap. Fräsch och god efterrätt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 275 g björnbär
  • ½ dl lönnsirap

Yoghurtglass:

Garnering:

  • ev valnötter

Gör så här:

Gör så här:

Mjukrör glassen och blanda med yoghurten. Ställ in i frysen en stund men låt den inte stelna helt. Blanda björnbär och lönnsirap försiktigt. Servera yoghurtglassen med björnbär och lönnsirap. Garnera ev med några valnötter.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem