Biffsallad med citrus och vitost
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Middag
•
En fräsch sallad med syrlig blodgrape och hetta av srirachasås. Toppas med knapriga nötter och frisk mynta.
Ingredienser
|
Utskuren biff, ca 300 g
|
2 skivor |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Peppar
|
2 krm |
Dressing:
|
Blodgrape
|
2 |
|---|---|
|
Salt
|
1 krm |
|
Peppar
|
1 krm |
|
Srirachasås
|
½ tsk |
|
Olivolja
|
½ dl |
|
Gemsallad
|
2 |
|---|---|
|
Avokados
|
2 |
|
Salladslökar
|
2 |
|
Röd chili
|
½ |
| 150 g | |
|
Hackad färsk mynta
|
1 dl |
|
Cashewnötter
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
636 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,8 g |
| Protein: | 19,3 % | 30,2 g |
| Fett: | 68 % | 48,9 g |
| Kolhydrater: | 12,7 % | 19,9 g |