Baconsmör med tomat och timjan

Baconsmör med tomat och timjan

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Baconets rökiga smak passar fint ihop med lök och timjan. Smöret är gott till kött och fisk men även till grillad lök och vitkål.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och finhacka löken. Finhacka baconet. Fräs allt i lite av smöret ca 5 min. Låt svalna och mixa med resten av smöret, tomatpuré och timjan. Salta och peppra. Forma smöret till en rulle i smörpapper. Låt stelna i kyl ca 1 tim.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 245 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag