Avokadoyoghurtglass med dadelströ, pistagenötter och persilja

Avokadoyoghurtglass med dadelströ, pistagenötter och persilja

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

20 min

Matig och mättande yoghurtglass med avokado och banan. Toppa med det söta och knapriga strösslet och njut!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 dadlar
  • 2 msk pistagenötter
  • ev 1 msk hackad bladpersilja

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och skiva bananerna. Låt ligga i frys minst 3 tim. Skala och kärna ur avokadorna. Skär dem i bitar och mixa med banan, matyoghurt och honung. Ta undan hälften och mixa ner spirulinapulver i resten. Rör ihop de två krämerna lite slarvigt så att det blir randigt. Lägg upp i portionsskålar och låt stå i frys ca 1 tim. Hacka dadlar och pistagenötter. Strö över dem och ev persilja vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 300 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag