Avokadoyoghurtglass med dadelströ, pistagenötter och persilja

Avokadoyoghurtglass med dadelströ, pistagenötter och persilja

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

20 min

Matig och mättande yoghurtglass med avokado och banan. Toppa med det söta och knapriga strösslet och njut!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 dadlar
  • 2 msk pistagenötter
  • ev 1 msk hackad bladpersilja

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva bananerna. Låt ligga i frys minst 3 tim. Skala och kärna ur avokadorna. Skär dem i bitar och mixa med banan, matyoghurt och honung. Ta undan hälften och mixa ner spirulinapulver i resten. Rör ihop de två krämerna lite slarvigt så att det blir randigt. Lägg upp i portionsskålar och låt stå i frys ca 1 tim. Hacka dadlar och pistagenötter. Strö över dem och ev persilja vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 300 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem