Avokadoyoghurtglass med dadelströ, pistagenötter och persilja

Avokadoyoghurtglass med dadelströ, pistagenötter och persilja

Betyg

(1 st)

20 min

Matig och mättande yoghurtglass med avokado och banan. Toppa med det söta och knapriga strösslet och njut!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 dadlar
  • 2 msk pistagenötter
  • ev 1 msk hackad bladpersilja

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva bananerna. Låt ligga i frys minst 3 tim. Skala och kärna ur avokadorna. Skär dem i bitar och mixa med banan, matyoghurt och honung. Ta undan hälften och mixa ner spirulinapulver i resten. Rör ihop de två krämerna lite slarvigt så att det blir randigt. Lägg upp i portionsskålar och låt stå i frys ca 1 tim. Hacka dadlar och pistagenötter. Strö över dem och ev persilja vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 300 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem