Apelsintryffel med konjak

Apelsintryffel med konjak

Betyg

(0 st)

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 25 st

  • 175 g mörk choklad
  • 75 g Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 dl Arla® vispgrädde
  • 1 msk kakao
  • rivet skal av 1 apelsin
  • 1½ msk konjak
  • 1 krm havssalt

Gör så här:

Gör så här:

Grovhacka chokladen och lägg i en bunke med smöret. Smält i ett vattenbad över en kastrull med kokande vatten under omrörning. Ta av från värmen och rör ner grädden. Tillsätt resten av ingredienserna och rör försiktigt ihop till en smet. Ställ bunken i kyl och låt stelna, minst 4 tim. Rulla 25 små bollar, rulla dem i kakao. Förvara kallt.

Så lyckas du med tryffeln

 

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem