Akvavitsill

Akvavitsill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(59 st)

Hemlagad sill gör du imponerande lätt och gott. Denna välsmakande sill är kryddad med brännvin, kummin, dill och skal av citron.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Låt sillen rinna av. Blanda försiktigt crème fraiche, kummin, dill och citronskal. Vänd ner sillen och smaksätt med kryddat brännvin. Hållbar i kylen 3 – 4 dagar.

Tips:

Akvaviten kan även bytas ut mot annat kryddat brännvin.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag