Äggtoast

Äggtoast

25 min Mellanmål
Detta är en toast och omelett i ett. Omeletten omsveper toasten som fylls med både lagrad ost, skinka och dijonsenap. Mättande och festligt när du vill imponera i köket!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/aggtoast/

Gör så här

  • Vispa upp äggen i en skål.
  • Bred senap på brödskivorna. Hetta upp lite smör i en stekpanna och häll ner äggen. Vänd brödskivorna i äggen innan de stelnar.
  • Lägg skinka och ost på ena brödet. Lägg upp det ena brödet på det andra och vik ev in äggkanterna. Stek någon minut per sida tills osten smält.
  • Toppa nystekt osttoast med persilja och salt.
Klart!
Energi:

642 kcal

Protein: 31 g
Kolhydrater: 38 g
Fett: 39 g

Ingredienser

Ägg
2
Dijonsenap
1 tsk
Rostbröd
2 skivor
Svenskt Smör från Arla® ekologiskt, till stekning
1
Kokt skinka
1 skiva
2 skivor
Hackad färsk persilja
1 msk
Flingsalt