Äggburgare med cheddar och bacon

Äggburgare med cheddar och bacon

Betyg

(0 st)

Gör som en New Yorker och ät bacon och ägg i burgarform. Knaperstekt bacon och stekt ägg serverar du med tomatskivor och cheddarost i rostade burgarbröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

Gör så här:

Gör så här:

Stek baconet knaprigt i en varm stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Stek äggen i smör i en stekpanna. Skiva tomaterna. Dela hamburgerbröden och rosta snittytan. Bred färskost på brödens över- och underdelar. Fördela alla ingredienser på hamburgerbröden.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 30 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem