
Äggburgare med cheddar och bacon
Gör som en New Yorker och ät bacon och ägg i burgarform. Knaperstekt bacon och stekt ägg serverar du med tomatskivor och cheddarost i rostade burgarbröd.
Ingredienser
Antal portioner
- 140 g bacon
- 4 ägg
-
2 msk Arla® Svenskt Smör
Tillbehör:
- 2 tomater
- 4 hamburgerbröd
-
4 msk Arla® färskost naturell
- 4 blad gemsallad
-
4 skivor Castello® Burger Cheddar
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Stek baconet knaprigt i en varm stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Stek äggen i smör i en stekpanna. Skiva tomaterna. Dela hamburgerbröden och rosta snittytan. Bred färskost på brödens över- och underdelar. Fördela alla ingredienser på hamburgerbröden.
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
- Energi: 490 kcal
- Protein: 23 g
- Kolhydrater: 30 g
- Fett: 30 g
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Castello burger cheese 2016