Vinkokta tranbär med mörk choklad
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Buffé
Tillbehör
•
Torkade tranbär som kokas i kryddat rött vin blir till ett ljuvligt tillbehör till ostbrickan tillsamman med hackad mörk choklad. Enkelt att göra och njuta!
Ingredienser
|
Torkade tranbär
|
150 g |
|---|---|
|
Vaniljstång
|
½ |
|
Rödvin
|
1 dl |
|
Rårörsocker
|
2 msk |
|
Stjärnanis
|
1 |
|
Mörk choklad ca 70%
|
25 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
96 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g |
| Protein: | 3,4 % | 0,8 g |
| Fett: | 22,1 % | 2,4 g |
| Kolhydrater: | 54,3 % | 12,8 g |