En omtyckt paj som passar året runt. Fetaostpajen är fylld med färsk spenat som steks med vitlök. Riven cheddar och chili flakes ger extra smak till fetaostpajen. Om det mot förmodan blir något över, blir den en perfekt lunch nästa dag.
God och lyxig tryffelpasta med Gruyère. Enkelt recept med få ingredienser som går snabbt att göra. Den här tryffelpastan ska avnjutas alldeles nylagad med pasta som är al dente. Servera med smörstekt svamp, kyckling eller oxfilé.
En mättande och smakrik sallad med lyxiga belugalinser smaksatta med dijonsenap och lagrad ost. Serverad med massa krispig frisésallad, nötter, granatäpple och lite krämig KESO® Cottage cheese.
Den här goda lökpajen innehåller tre sorters lök, cheddar och Kesella® kvarg. Den passar alldeles utmärkt att servera när det vankas kräftskiva. Om du haft lyckan att hitta kantareller passar de utmärkt att smörsteka och toppa pajen med. Lika god att äta varm som ljummen.
En vackert gul majsoppa smaksatt med citron och ingefära. Toppad med stekt majs och färsk koriander. Mättande och god soppa som passar till vardag och fest. Servera majssoppan med ett gott bröd.
Pizza Margherita kan vara exakt hur god som helst! Som denna variant där vi långbakat tomaterna för att de ska bli extra söta och smakrika och toppat nygräddad Pizza Margherita med krämig och lyxig buffelmozzarella. Denna pizza är en fröjd för både öga och gom.