Tryffelost med fikon, valnötter och apelsinhonung
15 min
Buffé
•
Att bjuda på ost kan vara hur lyxigt som helst - men ändå så enkelt! Skär fikonen i klyftor. Rosta valnötterna i en torr varm stekpanna tills de fått lite färg. Låt de svalna. Blanda honung med apelsinskal. Servera osten med fikon, valnötter och apelsinhonung - Klart!
Ingredienser
|
Färska färska fikon
|
5 |
|---|---|
|
Valnötter
|
200 g |
Apelsinhonung
|
Flytande honung
|
1 dl |
|---|---|
|
Apelsin, rivet skla
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
399 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,3 g |
| Protein: | 9,4 % | 9,2 g |
| Fett: | 67,8 % | 30,6 g |
| Kolhydrater: | 22,8 % | 22,4 g |