Tonfiskbaguette med ägg

Tonfiskbaguette med ägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Med färskost svänger du snabbt ihop fyllningen till matiga lunchmackor.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 rödlök
  • 2 kokta ägg
  • 175 g tonfisk i vatten
  • 100 g Arla® färskost naturell Färskost Naturell 25%
  • 1 msk pesto
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 portions portionsbaguetter
  • 30 g sallad

Gör så här

Gör så här

Skala och finhacka löken. Skala och hacka äggen. Häll av vattnet från tonfisken och mosa ihop med färskost, peston och hälften av löken och hälften av ägghacket. Salta och peppra. Skär upp och dela baguetterna och fördela sallad, tonfiskröra, resten av ägghacket och löken på baguetterna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 33 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa: