Tonfiskröra i baguette med ägg

20 min Brunch Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Tonfiskröra i baguette med ägg

Med färskost svänger du snabbt ihop tonfiskröra till matiga lunchmackor.

Ingredienser

Rödlök
1
Kokta ägg
2
( 185 g) tonfisk i olja
1 burk
100 g
Pesto
1 msk
Salt
1 krm
Svartpeppar
1 krm
Portions portionsbaguetter
4
Salladsblad

Gör så här

  • Skala och finhacka löken. Skala och hacka äggen. Häll av oljan från tonfisken.
  • Blanda tonfisk, färskost, pesto, hälften av löken och hälften av ägghacket. Salta och peppra.
  • Fyll bröden med salladsblad och tonfiskröra. Toppa med resterande ägg och lök.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

455 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 33 g
Kolhydrater: 36 g
Fett: 19 g
https://www.arla.se/recept/tonfiskbaguette-med-agg/