Tonfiskröra i baguette med ägg

Tonfiskröra i baguette med ägg

20 min
Med färskost svänger du snabbt ihop tonfiskröra till matiga lunchmackor.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skala och finhacka löken. Skala och hacka äggen. Häll av oljan från tonfisken.
  • Blanda tonfisk, färskost, pesto, hälften av löken och hälften av ägghacket. Salta och peppra.
  • Fyll bröden med salladsblad och tonfiskröra. Toppa med resterande ägg och lök.
Klart!
Energi:

455 kcal

Protein: 33 g
Kolhydrater: 36 g
Fett: 19 g

Ingredienser

Rödlök
1
Kokta ägg
2
( 185 g) tonfisk i olja
1 burk
100 g
Pesto
1 msk
Salt
1 krm
Svartpeppar
1 krm
Portions portionsbaguetter
4
Salladsblad