Svampstuvning
Förrätt
•
&format=webp)
Servera den klassiska svampstuvningen till färsbiffar, nystekta fläskkotletter, gratinerad på varm macka, i crêpes eller omelett. Smaksätt gärna med lite hackade örter.

Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
Svamp, t ex kantareller, champinjoner, portabello eller Karl Johan
|
300 g |
---|---|
Schalottenlök
|
1 |
2 msk | |
Vetemjöl
|
1 msk |
3 dl | |
Salt
|
½ tsk |
Nymalen svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
363 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 4,2 % | 3,8 g |
Fett: | 88,6 % | 36,4 g |
Kolhydrater: | 7,2 % | 6,4 g |

