Strimlad sallad
25 min
•
Arbetstid: 25 min
Tillbehör
•

Njut en härlig sallad på blancherade rotfruktsstrimlor med nötig KESO® Cottage cheese-röra. Att blanchera betyder att koka hastigt och sedan kyla ner, det bevarar både råvarans smak, spänst och alla näringsämnen.
Ingredienser
Morötter
|
2 |
---|---|
Palsternackor
|
2 |
Rödlök
|
½ |
Rucola
|
65 g |
Balsamvinäger
|
½ msk |
Olivolja
|
½ dl |
Cottage cheese-röra:
250 g | |
Hackade rostade hasselnötter
|
½ dl |
Salt
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Hasselnötterna kan bytas ut mot solroskärnor.
Näringsvärden, per port
Energi:
270 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,8 g |
Protein: | 17 % | 11,3 g |
Fett: | 64,6 % | 19,7 g |
Kolhydrater: | 18,4 % | 12,2 g |

