Knäckebröd med fänkål och dill
1 tim 20 min
Brunch
Buffé
Frukost
Tillbehör
•

Ett enkelt knäckebröd som bryts i bitar när det svalnat. Kryddorna fänkål och dill kan bytas mot exempelvis sesamfrön. Förvara torrt så håller de sig knapriga.
Ingredienser
Jäst
|
25 g |
---|---|
Ljummet vatten, 37°
|
3 dl |
½ dl | |
Salt
|
1 msk |
Honung
|
1 msk |
250 g | |
Fint rågmjöl
|
5 dl |
Siktat dinkelmjöl
|
5 dl |
Fänkålsfrön
|
1½ msk |
Dillfrön
|
1½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
272 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,7 g |
Protein: | 13,4 % | 9 g |
Fett: | 26,3 % | 8,1 g |
Kolhydrater: | 60,3 % | 40,4 g |

