Snittar med löjrom

Snittar med löjrom

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(142 st)

Festligt med godaste röran i tunnbröd och topping av löjrom. Perfekta snittar till hungriga gäster!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Garnering:

  • 50 g löjrom
  • färsk gräslök

Gör så här:

Gör så här:

Skala och mosa äggen med en gaffel. Låt sardellerna rinna av och finhacka dem. Blanda ägg, sardeller, crème fraiche, senap, gräslök och peppar. Bred ut röran på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Låt dem ligga i plast i kylen. Skär varje rulle i 6 bitar. Garnera med rom och gräslök.

Tips:

Löjrommen kan bytas ut mot stenbitsrom.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem