Snittar med löjrom

Snittar med löjrom

45 min Förrätt
Festligt med godaste röran i tunnbröd och topping av löjrom. Perfekta snittar till hungriga gäster!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skala och mosa äggen med en gaffel. Låt sardellerna rinna av och finhacka dem.
  • Blanda ägg, sardeller, crème fraiche, senap, gräslök och peppar.
  • Bred ut röran på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Låt dem ligga i plast i kylen ca 30 min.
  • Skär varje rulle i 6 bitar. Garnera med rom och gräslök.
Klart!
Tips:

Löjrommen kan bytas ut mot stenbitsrom.

Ingredienser

Hårdkokta ägg
4
Sardellfiléer
50 g
1 dl
Dijonsenap
1 tsk
Mjuka tunnbröd, ca 20 x 25 cm
2
Hackad färsk gräslök
½ dl
Svartpeppar
1 krm
Garnering:
Löjrom
50 g
Färsk gräslök