Snittar med löjrom

Snittar med löjrom

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(168 st)

Festligt med godaste röran i tunnbröd och topping av löjrom. Perfekta snittar till hungriga gäster!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Garnering:

  • 50 g löjrom
  • färsk gräslök

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och mosa äggen med en gaffel. Låt sardellerna rinna av och finhacka dem. Blanda ägg, sardeller, crème fraiche, senap, gräslök och peppar. Bred ut röran på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Låt dem ligga i plast i kylen. Skär varje rulle i 6 bitar. Garnera med rom och gräslök.

Tips:

Löjrommen kan bytas ut mot stenbitsrom.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag