Snittar med löjrom
45 min
Förrätt
•

Festligt med godaste röran i tunnbröd och topping av löjrom. Perfekta snittar till hungriga gäster!
Ingredienser
Hårdkokta ägg
|
4 |
---|---|
Sardellfiléer
|
50 g |
1 dl | |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Mjuka tunnbröd, ca 20 x 25 cm
|
2 |
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
Svartpeppar
|
1 krm |
Garnering:
Löjrom
|
50 g |
---|---|
Färsk gräslök
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Löjrommen kan bytas ut mot stenbitsrom.
Näringsvärden, per st
Energi:
83 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 25,5 % | 5,2 g |
Fett: | 39,6 % | 3,7 g |
Kolhydrater: | 34,9 % | 7,1 g |

